Ter Wadding

Culinair aan de moezel in enkirch


In het oude centrum van het pittoreske dorp Enkirch tussen de wijnheuvels biedt Ter Wadding Culinair een verzorgd en goed uitgerust appartement voor 2-4 personen met slaapkamer, woon/slaapkamer, badkamer, kitchenette en een zonnige mansarde op de bovenverdieping die een blik biedt op de rivier en de heuvels. Beddengoed, handdoeken, elektra, water en internet zijn inbegrepen om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Het appartement bevindt zich op een kleine wandelafstand (150 meter) van de rivier De Moezel en is een perfecte uitvalsbasis voor fietstochten, wandelingen, motortochten of toeristische uitstapjes… En natuurlijk wijnproeverijen! Zie ook onze Top 10 to do in en om Enkirch.

In onze ‘Stube’ kunt u elke ochtend genieten van een royaal ontbijt met verse, huisgemaakte gerechten, streek- en seizoensproducten*. (8 euro per volwassene – kinderen tot 12 jaar gratis). Vanwege ons “no waste”-beleid bevelen we u hartelijk aan om hiermee meteen ook alvast een start te maken van uw lunchpakketje.

Tevens kunt u ’s avonds ook culinair genieten in een huiselijke atmosfeer tijdens het dagelijks wisselende gastendiner**. In overleg houden we uiteraard rekening met allergieën of specifieke voedsel voorkeuren.

Voor slechts 25 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar 12,50 euro) verzorgen we voor u een driegangen-diner inclusief water, wijn en/of bier.


Huren van het appartement kan vanaf drie nachten voor

  • 75 euro per nacht voor 2 personen
  • 85 euro per nacht voor 3 personen
  • 90 euro per nacht voor 4 personen

Eindschoonmaak kunt u bijboeken a 25 euro.

Opmerkingen:

  • Huisdieren niet toegestaan
  • Dit is een niet rokers appartement
  • Traplopen is noodzakelijk – er is geen lift aanwezig.

* Ontbijt is van 8:00 tot 10:00 uur.
** Diner is vanaf 18:00 uur (tenzij anders afgesproken).

Voor reservering en/of verdere informatie, bel of mail Hannelore: 
+31 (0) 625 031 674
hmdekeyser@terwadding.nl

© 2021 Ter Wadding

Thema door Anders Norén